Ketaus indai ne tik leidžia greičiau ir sveikiau paruošti maistą, bet ir yra patvarūs bei ilgaamžiai. Žemiau pateikiamos kelios priežastys, kodėl savo namuose turėtumėte turėti ketaus puodus.
- Jie leidžia paruošti sveikus patiekalus
Šiais laikais rūpintis savo sveikata ir gražia figūra yra labai sunku. Reguliariai mankštai neturime laiko, be to, bėgiojant dažnai valgome riebalais varvančius patiekalus. Sveikos gyvensenos nepalengvina ir smulkūs buitiniai prietaisai, kurie, kad nesudegintume maisto, jį reikia ruošti aliejuje. Su ketaus puodais nesunkiai išspręsite šią problemą, nes indai sukonstruoti taip, kad maistas nepriliptų prie sienelių, net ir nenaudojant riebalų. To dėka pasirūpinsite sveiku, dietiniu maistu, kuris palengvins kelią į išpuoselėtą figūrą.
- Jie padeda sutaupyti laiko ir vietos
Ketaus indai gaminami taip, kad vienu metu būtų tinkami įvairių rūšių patiekalams ruošti.
- Jiems nereikia daug laiko reikalaujančios priežiūros
Tinkamą ketaus indų funkcionalumą ir ilgaamžiškumą užtikrina ne tik tinkama gaminių gamyba, bet ir vėlesnė jų priežiūra. Nereikia jokių specialių priemonių jiems prižiūrėti.
- Jie yra stilingi
Žinoma, išvaizda dar ne viskas, tačiau tai gali gerokai paveikti mūsų namų suvokimą ir darbo virtuvėje malonumą. Ir, kaip teigia mitybos ir lieknėjimo srities specialistai, raktas į gražią figūrą yra ne tik mankšta ir sveika mityba, bet ir valgio išvaizda. Šiuo požiūriu ketaus puodai yra neprilygstami – stilinga išvaizda yra garantuota.
- Jų naudojimas yra saugus
Tai viena iš svarbesnių priežasčių, kodėl verta naudoti ketaus puodus namuose. Daugelį metų mokslininkai ginčijosi, ar tefloninius indus naudoti saugu ir ką reikėtų daryti su indais, nuo kurių teflonas atsiskiria. Indas su atsiskyrusia teflonine danga gali labai neigiamai atsiliepti mūsų sveikatai ir netgi sukelti vėžio riziką. Ketaus virtuvės indams tokios rizikos nėra. Tokio tipo puodai yra visiškai saugūs naudoti ir nekenkia mūsų sveikatai.
Ketaus puodai yra tvirti ir atsparūs įvairiems įbrėžimams. Papildomas privalumas – jų atsparumas aukštai temperatūrai, todėl patiekalus galima ruošti orkaitėje. Ketaus puodai labai gerai paskirsto šilumą, todėl taip pat labai ilgai kaupia šilumą. Ketaus puodai nesugeria maisto kvapų, neblunka ir nesugeria drėgmės.