Pirmadienis, 24 lapkričio, 2025
  • Saulės arkliukai
    • Diskusijos
    • Gyvoji tradicija
    • Etninės kultūros paveldas
    • Kultūros teorijų labirintai
    • Iš mokslo tyrimų
    • Ugdytojai ir ugdytiniai
    • Profesijos
    • Subkultūros
    • Kitos kultūros
    • Kūryba
    • Mes skaitome knygas
    • Margos pievos: renginiai
    • Keliauk lėtai: tėvynės pažinimas
    • Praktiniai patarimai
    • Iš mados istorijos
    • Mados tinklarastininkas
    • Fotogalerijos
    • Redakcija
  • Renginiai
  • Reklama
  • Turinys
  • Apie Alkas.lt
  • Paremkite Alką
Alkas.lt
  • Naujienos
    • Lietuvoje
    • Baltų žemėse
    • Užsienyje
  • Nuomonių ratas
    • Lietuvos kelias
    • Lietuvos kūrėjai
    • Sekmadienio sakmė
    • Akiračiai
    • Lietuvos repolonizacijai – ne!
    • Moksleivių mintys
  • Kultūra
    • Etninė kultūra
    • Mes baltai
    • Kalba
    • Religija
    • Istorija
    • Kultūros paveldas
    • Menas
    • Architektūra
    • Literatūra
    • Kultūros politika
    • Šventės
  • Visuomenė
    • Pilietinė visuomenė
    • Politika ir ekonomika
    • Švietimas
    • Žmonės
    • Užsienio lietuviai
    • Ukrainos balsas
    • Žiniasklaida
    • Laiškai Alkui
    • Pareiškimai
  • Gamta ir žmogus
    • Gamta ir ekologija
    • Šventvietės
    • Energetika
    • Sveikata
    • Psichologija
    • Kelionės
    • Kylam
    • Įvairenybės
  • Mokslas
    • Mokslo naujienos
    • Technika ir technologijos
    • Astronomija ir kosmonautika
    • Mokslo darbai
  • Skaitiniai
    • Žinyčia
    • Lituanistikos klasika
    • Prieškario skaitiniai
    • Dienoraščiai, įspūdžiai, apžvalgos
    • Grožinė kūryba
  • Visi rašiniai
No Result
View All Result
  • Naujienos
    • Lietuvoje
    • Baltų žemėse
    • Užsienyje
  • Nuomonių ratas
    • Lietuvos kelias
    • Lietuvos kūrėjai
    • Sekmadienio sakmė
    • Akiračiai
    • Lietuvos repolonizacijai – ne!
    • Moksleivių mintys
  • Kultūra
    • Etninė kultūra
    • Mes baltai
    • Kalba
    • Religija
    • Istorija
    • Kultūros paveldas
    • Menas
    • Architektūra
    • Literatūra
    • Kultūros politika
    • Šventės
  • Visuomenė
    • Pilietinė visuomenė
    • Politika ir ekonomika
    • Švietimas
    • Žmonės
    • Užsienio lietuviai
    • Ukrainos balsas
    • Žiniasklaida
    • Laiškai Alkui
    • Pareiškimai
  • Gamta ir žmogus
    • Gamta ir ekologija
    • Šventvietės
    • Energetika
    • Sveikata
    • Psichologija
    • Kelionės
    • Kylam
    • Įvairenybės
  • Mokslas
    • Mokslo naujienos
    • Technika ir technologijos
    • Astronomija ir kosmonautika
    • Mokslo darbai
  • Skaitiniai
    • Žinyčia
    • Lituanistikos klasika
    • Prieškario skaitiniai
    • Dienoraščiai, įspūdžiai, apžvalgos
    • Grožinė kūryba
  • Visi rašiniai
No Result
View All Result
Alkas.lt
No Result
View All Result
Pradžia Gamta ir žmogus

Kodėl verta apsilankyti restorane „Vanille Lounge“?

www.alkas.lt
2021-11-03 01:14:09
0
Kodėl verta apsilankyti restorane „Vanille Lounge“?

Restorane | vanillelounge.lt nuotr.

       
Vieta ypatingam laikui

Kokybiški ir kiekvieno skonį nustebinti galintys patiekalai, jauki aplinka, malonus aptarnavimas ir patogi vieta – tokie kriterijai dažniausiai taikomi, kai ieškoma vietos, kur skaniai pavalgyti ar ramiai pavakaroti. Restoranų rinka Lietuvoje yra gana plati – įvairių šalių virtuvės, skirtingi stiliai, skirtingi aptarnavimo lygiai ir pan. – tačiau ne visi jie pelnę gerus įvertinimus. Vilniuje lyderiaujančias pozicijas šiuo metu užima restoranas „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž)  – verslo klasės restoranas-baras, kur kokybiškai pavalgyti, atsipalaiduoti ir iki vėlumos smagiai praleisti laiką galėtų verslo klasės klientai ir gero maisto mėgėjai.

Meniu: kokybiški produktai ir meistriškai parinkta patiekalų sudėtis

Didžiausio vartotojų susidomėjimo ir liaupsių dažniausiai sulaukia tik unikalūs meniu, tačiau idealaus restorano vardą pelno tie, kurie naujumą ir unikalumą derina su tradiciniais ir visų jau pamėgtais patiekalais. Tokio principo laikomasi ir restorane „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) virtuvėje. Pirmiausia, iš ūkininkų ir tiekėjų įsigyjami kokybiški gaminiai, o tuomet stengiamasi atskleisti ir išryškinti geriausias jų skonio savybes.

Ką galima rasti restorano meniu? Tobulo skonio sriubas, kurios ruošiamos natūralaus vietinės gamybos sultinio pagrindu, ir prie jų patiekiamas kvapnias bandeles, šviežias salotas, abejingų nepaliekančius užkandžius ir naminį čatnį.

Profesionalūs restorano virtuvės šefai gamina šviežius rankų darbo makaronus, brandintą australišką marmurinę jautieną, žuvį ir rūkytus patiekalus, pavyzdžiui, buivolių pieno mocarelą ar bazilikų pesto ir pomidorų kapotinį.

Čia specialiai ruošiamas – rūkomas – net ir alyvuogių aliejus, naudojami aukščiausios kokybės ir išskirtiniai žalumynai bei prieskoniai, tokie kaip Himalajų druska ar rūkytos jūros druskos kristalai, kuriais gardinami restorano patiekalai.

Restorano meniu buvo kuriamas siekiant išlaikyti labai aukštą patiekalų kokybę ir tikro maisto skonį, restorano svečiams siūlant tik tai, kas tuo metu yra geriausia. Toks sezoniškumo principas ir naudojamų ingredientų šviežumas leidžia svečiams mėgautis lėtais valgymo malonumais ir pasijausti gero maisto gurmanais. 

Nusistatymas: stebinti bet kuriuo metu atvykusius svečius

Kiekvienam restoranui ar maitinimosi įstaigai svarbi aiški koncepcija – kas jame bus siūloma, į ką jis bus orientuotas, kokio svečio poreikius ir pageidavimus tenkins.

Restoranas „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) buvo kuriamas turint aiškų tikslą – sukurti tokią erdvę, kuri būtų atpalaiduojanti, jauki, miela širdžiai ir kartu išraiškinga, išskirtinė, maloniai nustebinanti ir kelianti nenumaldomą norą šią vietą paversti nuolatine savo valgymo vieta.

Kuo šio restorano koncepcija yra ypatinga? Labiausiai – savo unikaliu dizainu. Skirtingu dienos metu restorano erdvė atrodo skirtingai. Dieną tai modernios klasikos stiliumi alsuojanti vieta, o naktį – prabanga tviskanti erdvė, kurioje ypatingą atmosferą kuria onekso akmeniu padengtas baras. Jis atspindi šviesą, tviska ir padeda sukurti labai malonią aplinką.

Vieta: strategiškai patogus sostinės senamiestis

Geriausiam restoranui turi būti parinkta geriausia miesto vieta. Ji ne mažiau svarbi restorano sėkmei, negu puikus maistas bei malonus aptarnavimas. Su šia mintim buvo pasirinkta sostinėje esanti Vilniaus gatvė – vieta, kurioje jau ne vienerius metus duris atvėręs ir svečius stebinti pasirengęs verslo klasės restoranas Vilniuje „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž).

„Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) – vieta, kurioje pagalvota apie viską. Norint skaniai ir sočiai pavalgyti, restoranui galima pateikti išankstines rezervacijas pietums ar vakarienėms: telefonu +370 (602) 22 454 arba el. paštu info@vanillelounge.lt. Taip pat restoranas priima privačių renginių, pavyzdžiui, gimtadienių, vestuvių ar kitų ypatingų švenčių, užsakymus. Suburta profesionali restorano komanda visuomet pasirengusi padėti suorganizuoti šventę privačioje erdvėje ir pasirūpinti maitinimu – patiekalais pagal pageidavimus ir gėrimais. O jei atsitiktinai užsukama į restoraną, irgi, tikėtina, gausite vietą. Baro erdvė nerezervuojama – ji paliekama svečiams, kurie nespėjo rezervuoti staliuko iš anksto arba nemėgsta kurti išankstinių planų ir iš anksto ieškoti vietų, kur galėtų jaukiai praleisti laiką. Plačiau apie restoraną svetainėje.

Spausdinti 🖨

Susiję straipsniai:

  1. Rugpjūtis Estijoje: 20 festivalių per mėnesį
  2. Moksleiviai kviečiami prisijungti prie LEU meno kolektyvų
  3. Prasidėjo registracija į didžiausias įvairaus sporto varžybas (nuotraukos)
  4. Zaraso ežero saloje atidaromas pramogų parkas
  5. Lietuvos gyventojai nelinkę taupyti atostogų sąskaita
  6. Skrydis oro balionu: ar rūpinamasi keleiviais?
  7. Miško gėrybių metas: valgykim daug uogų, o grybus – su saiku
  8. Didžiąsias žiemos šventes lietuviai ruošiasi sutikti šalies kurortuose ir pramogauti gamtoje
  9. Dažniausi prasimanymai apie virtuvės įrengimą
  10. Kazino darbuotojų istorijos – koks tai darbas iš tikrųjų?

Siūlomi vaizdo įrašai:

ALKO TURINYS

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naujienos

Pašto ženklai Šv. Kalėdos ir Naujieji metai
Kultūra

Lietuvos paštas pristato karpinių meno įkvėptus šventinius ženklus

2025 11 24
Nemune vykdytų darbų žala aplinkai – milijoninė
Gamta ir ekologija

Nemune vykdytų darbų žala aplinkai – milijoninė

2025 11 24
Originalusis 1918 metų Tilžės aktas: istorinės svarbos lobis, pasiekiamas tik Karo muziejuje | Vytauto Didžiojo karo muziejaus nuotr.
Istorija

Tuskulėnuose – iškilmingas Didžiojo prūsų sukilimo ir Tilžės Akto minėjimas

2025 11 23
Rustemas Umerovas
Ukrainos balsas

Ukraina spaudžiama dėl JAV taikos plano: Kijevas, Europa ir Vašingtonas ieško sprendimų

2025 11 22
Antanas Terleckas | lrv.lt nuotr.
Kultūra

Seimas spręs dėl 2028-ųjų proginių metų paskelbimo

2025 11 22
K. Donelaičio medalis su dėžute
Kultūra

Kviečiama teikti nusipelniusius kūrėjus apdovanojimams K. Donelaičio medaliu

2025 11 22
LNM Jono Basanavičiaus gimtinės paroda
Kultūra

Muziejus pristato renginių ciklą J. Basanavičiaus 174-osioms gimimo metinėms

2025 11 22
Barstytuvas
Gamta ir žmogus

Penkiems barstytuvams išrinkti vardai

2025 11 22

SKAITYTOJŲ PASTABOS

  • Rimgaudas apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • Betgi apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • +++ apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • Kęstutis K.Urba apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

  • Restauruotos vertybės papildys Valdovų rūmų muziejaus parodą
  • Lietuvos paštas pristato karpinių meno įkvėptus šventinius ženklus
  • Nemune vykdytų darbų žala aplinkai – milijoninė
  • Peršalus griebtis antibiotikų – didelė ligonių klaida

Kiti Straipsniai

Kalėdos

Beveik pusė gyventojų per Kalėdas ruošiasi priimti svečius namuose

2025 11 23
Elektra

B. Vėsaitė kreipėsi į „Ignitį nebijokite dėl aptarnavimo centrų regionuose 

2025 11 17
Virtuvė

Patogi virtuvė: nuo šeimos vakarienės iki dubenėlio keturkojui

2025 11 16
Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas

Teismas galutinai nustatė, kad viešasis užrašas tik anglų kalba restorano stende yra neteisėtas

2025 11 01
„Sodra“

Penktadieniais „Sodra“ pradės aptarnavimą valanda vėliau

2025 10 28
Taupyklė

Lietuviai dažniau taupo pramogoms nei sveikatai ar vaikams

2025 10 25
Pilnavertė mityba - pagrindas sveikam gyvenimo būdui | unsplash.com, L. Hansel nuotr.

Kaip planuoti rudens dienas, kad liktų laiko sau?

2025 10 18
Apvalūs ar stačiakampiai valgomojo stalai

Apvalūs ar stačiakampiai valgomojo stalai: kas praktiškiau?

2025 10 12
Virtuvė

Studentiška virtuvė: kaip protingai ir patogiai ją įsirengti

2025 09 08
Antaninos Pavlovos stebimoji dokumentika „Charakterio gimimas“ (1967)

Kūrybiškiausia vasaros diena Kintuose: nuo lietuviškos dokumentikos, iki prieš šimtmečius parašytos muzikos interpretacijų 

2025 08 20

Skaitytojų nuomonės:

  • Rimgaudas apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • Betgi apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • +++ apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • Kęstutis K.Urba apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
  • Naivus klausimas apie T. Baranauskas. Kultūrveibinai
 
 
 
 
 
Kitas straipsnis
Bitininkystei skirta daugiau nei 624 tūkst. eurų

Mokslininkai svarsto, kaip padėti lietuviškoms bitėms

Sekite mus Feisbuke

Naujienos | Nuomonių ratas | Kultūra
Visuomenė | Gamta ir žmogus | Mokslas
Skaitiniai | VideoAlkas | Visi rašiniai | Paremkite Alką
 Pradžia

Alkas.lt su Jūsų parama – už lietuvišką Lietuvą!

Furnitūra | fs22 mods | ket testai | Farming Simulator 25 mods | Inbank vartojimo paskolos | fs25 mods | DARBO SKELBIMAI | Refinansavimas | iPhone 16 Pro Max

 

© 2011 Alkas.lt - Visos teisės saugomos. | Svetainę kūrė - Studija 4D

  • Saulės arkliukai
  • Renginiai
  • Reklama
  • Turinys
  • Apie Alkas.lt
  • Paremkite Alką
No Result
View All Result
  • Naujienos
    • Lietuvoje
    • Baltų žemėse
    • Užsienyje
  • Nuomonių ratas
    • Lietuvos kelias
    • Lietuvos kūrėjai
    • Sekmadienio sakmė
    • Akiračiai
    • Lietuvos repolonizacijai – ne!
    • Moksleivių mintys
  • Kultūra
    • Etninė kultūra
    • Mes baltai
    • Kalba
    • Religija
    • Istorija
    • Kultūros paveldas
    • Menas
    • Architektūra
    • Literatūra
    • Kultūros politika
    • Šventės
  • Visuomenė
    • Pilietinė visuomenė
    • Politika ir ekonomika
    • Švietimas
    • Žmonės
    • Užsienio lietuviai
    • Ukrainos balsas
    • Žiniasklaida
    • Laiškai Alkui
    • Pareiškimai
  • Gamta ir žmogus
    • Gamta ir ekologija
    • Šventvietės
    • Energetika
    • Sveikata
    • Psichologija
    • Kelionės
    • Kylam
    • Įvairenybės
  • Mokslas
    • Mokslo naujienos
    • Technika ir technologijos
    • Astronomija ir kosmonautika
    • Mokslo darbai
  • Skaitiniai
    • Žinyčia
    • Lituanistikos klasika
    • Prieškario skaitiniai
    • Dienoraščiai, įspūdžiai, apžvalgos
    • Grožinė kūryba
  • Visi rašiniai