Vieta ypatingam laikui
Kokybiški ir kiekvieno skonį nustebinti galintys patiekalai, jauki aplinka, malonus aptarnavimas ir patogi vieta – tokie kriterijai dažniausiai taikomi, kai ieškoma vietos, kur skaniai pavalgyti ar ramiai pavakaroti. Restoranų rinka Lietuvoje yra gana plati – įvairių šalių virtuvės, skirtingi stiliai, skirtingi aptarnavimo lygiai ir pan. – tačiau ne visi jie pelnę gerus įvertinimus. Vilniuje lyderiaujančias pozicijas šiuo metu užima restoranas „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) – verslo klasės restoranas-baras, kur kokybiškai pavalgyti, atsipalaiduoti ir iki vėlumos smagiai praleisti laiką galėtų verslo klasės klientai ir gero maisto mėgėjai.
Meniu: kokybiški produktai ir meistriškai parinkta patiekalų sudėtis
Didžiausio vartotojų susidomėjimo ir liaupsių dažniausiai sulaukia tik unikalūs meniu, tačiau idealaus restorano vardą pelno tie, kurie naujumą ir unikalumą derina su tradiciniais ir visų jau pamėgtais patiekalais. Tokio principo laikomasi ir restorane „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) virtuvėje. Pirmiausia, iš ūkininkų ir tiekėjų įsigyjami kokybiški gaminiai, o tuomet stengiamasi atskleisti ir išryškinti geriausias jų skonio savybes.
Ką galima rasti restorano meniu? Tobulo skonio sriubas, kurios ruošiamos natūralaus vietinės gamybos sultinio pagrindu, ir prie jų patiekiamas kvapnias bandeles, šviežias salotas, abejingų nepaliekančius užkandžius ir naminį čatnį.
Profesionalūs restorano virtuvės šefai gamina šviežius rankų darbo makaronus, brandintą australišką marmurinę jautieną, žuvį ir rūkytus patiekalus, pavyzdžiui, buivolių pieno mocarelą ar bazilikų pesto ir pomidorų kapotinį.
Čia specialiai ruošiamas – rūkomas – net ir alyvuogių aliejus, naudojami aukščiausios kokybės ir išskirtiniai žalumynai bei prieskoniai, tokie kaip Himalajų druska ar rūkytos jūros druskos kristalai, kuriais gardinami restorano patiekalai.
Restorano meniu buvo kuriamas siekiant išlaikyti labai aukštą patiekalų kokybę ir tikro maisto skonį, restorano svečiams siūlant tik tai, kas tuo metu yra geriausia. Toks sezoniškumo principas ir naudojamų ingredientų šviežumas leidžia svečiams mėgautis lėtais valgymo malonumais ir pasijausti gero maisto gurmanais.
Nusistatymas: stebinti bet kuriuo metu atvykusius svečius
Kiekvienam restoranui ar maitinimosi įstaigai svarbi aiški koncepcija – kas jame bus siūloma, į ką jis bus orientuotas, kokio svečio poreikius ir pageidavimus tenkins.
Restoranas „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) buvo kuriamas turint aiškų tikslą – sukurti tokią erdvę, kuri būtų atpalaiduojanti, jauki, miela širdžiai ir kartu išraiškinga, išskirtinė, maloniai nustebinanti ir kelianti nenumaldomą norą šią vietą paversti nuolatine savo valgymo vieta.
Kuo šio restorano koncepcija yra ypatinga? Labiausiai – savo unikaliu dizainu. Skirtingu dienos metu restorano erdvė atrodo skirtingai. Dieną tai modernios klasikos stiliumi alsuojanti vieta, o naktį – prabanga tviskanti erdvė, kurioje ypatingą atmosferą kuria onekso akmeniu padengtas baras. Jis atspindi šviesą, tviska ir padeda sukurti labai malonią aplinką.
Vieta: strategiškai patogus sostinės senamiestis
Geriausiam restoranui turi būti parinkta geriausia miesto vieta. Ji ne mažiau svarbi restorano sėkmei, negu puikus maistas bei malonus aptarnavimas. Su šia mintim buvo pasirinkta sostinėje esanti Vilniaus gatvė – vieta, kurioje jau ne vienerius metus duris atvėręs ir svečius stebinti pasirengęs verslo klasės restoranas Vilniuje „Vanille Lounge“ (Vanilė Launž).
„Vanille Lounge“ (Vanilė Launž) – vieta, kurioje pagalvota apie viską. Norint skaniai ir sočiai pavalgyti, restoranui galima pateikti išankstines rezervacijas pietums ar vakarienėms: telefonu +370 (602) 22 454 arba el. paštu info@vanillelounge.lt. Taip pat restoranas priima privačių renginių, pavyzdžiui, gimtadienių, vestuvių ar kitų ypatingų švenčių, užsakymus. Suburta profesionali restorano komanda visuomet pasirengusi padėti suorganizuoti šventę privačioje erdvėje ir pasirūpinti maitinimu – patiekalais pagal pageidavimus ir gėrimais. O jei atsitiktinai užsukama į restoraną, irgi, tikėtina, gausite vietą. Baro erdvė nerezervuojama – ji paliekama svečiams, kurie nespėjo rezervuoti staliuko iš anksto arba nemėgsta kurti išankstinių planų ir iš anksto ieškoti vietų, kur galėtų jaukiai praleisti laiką. Plačiau apie restoraną svetainėje.